KONCEPT GASTRONOMICZNY: MEAT LOVE

KLIENT: DI

ZADANIE: KREACJA I STRATEGIA WPROWADZENIA NA POLSKI RYNEK PIERWSZEGO LOKALU SPECJALIZUJĄCEGO SIĘ W PULLED PORK (PIECZONE DO DWUNASTU GODZIN W TEMPERATURZE PONIŻEJ STU STOPNI MIĘSO WIEPRZOWE).

BITEME!concept: Koncept formatu i model biznesowy, menu: opracowanie wszystkich przepisów i rytuałów podania, nazwa, identyfikacja wizualna, brand manual, strategia działań marketingowych, produkcja sesji zdjęciowych i filmowych, nadzór kreatywny nad sesjami, montaż zdjęć i filmów, nadzór postprodukcyjny nad sesjami fotograficznymi i filmowymi, kompozycja muzyki.

Food Styling dla BITEME!concept: Renata Sierocińska & Agnieszka Wiewiórska
Zdjęcia dla BITEME!concept: Piotr Haltof, Sunil Nair

11222362_851062831614224_9177074816634383560_n-1
11088545_807318309322010_1894215266497235584_n
1956902_778937295493445_761620314710185278_o
IMG_8559-Edit
IMG_8567-Edit
IMG_8535-Edit